2015-05-15 08:06

2015-05-15 08:12

Superteamet prisas efter explosionen

ARBETE

Skoghalls Bruk har tagit hem segern i kategorin ”Best Team” i Stora Enso Awards. Det är teamet som arbetade med att få igång bruket igen efter explosionen i sodapannan i januari ifjol som belönats för sina insatser.

Det var i januari ifjol som sodapannan på Skoghalls Bruk exploderade. Det tar oftast 3-6 månader att komma igång med produktionen igen efter en sådan händelse. Teamet på Skoghalls Bruk lyckades på 18 dagar få igång sodapannan. Det var ett exceptionellt lagarbete mot det gemensamma målet att få igång fabriken på ett säkert sätt så fort som möjligt.

– Alla som deltog i arbetet efter explosionen av sodapannan är delaktiga i den här fina utmärkelsen, som är ett stort erkännande. Motivationen, engagemanget och handlingskraften var enastående från medarbetare och leverantörer. Det var nyckeln till framgången, säger Carl-Johan Albinsson, platschef Skoghalls Bruk, i ett pressmeddelande.

Det var i januari ifjol som sodapannan på Skoghalls Bruk exploderade. Det tar oftast 3-6 månader att komma igång med produktionen igen efter en sådan händelse. Teamet på Skoghalls Bruk lyckades på 18 dagar få igång sodapannan. Det var ett exceptionellt lagarbete mot det gemensamma målet att få igång fabriken på ett säkert sätt så fort som möjligt.

– Alla som deltog i arbetet efter explosionen av sodapannan är delaktiga i den här fina utmärkelsen, som är ett stort erkännande. Motivationen, engagemanget och handlingskraften var enastående från medarbetare och leverantörer. Det var nyckeln till framgången, säger Carl-Johan Albinsson, platschef Skoghalls Bruk, i ett pressmeddelande.