2015-05-15 10:22

2015-05-15 10:23

Löfbergs fortsätter samarbetet med FBK

ARBETE & EKONOMI

Nu är det klart att Löfbergs fortsätter som huvudsponsor för Färjestad BK i ytterligare tre år. Samtidigt fördjupas samarbetet. Det nya avtalet innebär att Löfbergs varit Färjestads huvudsponsor de senaste 26 åren.

– Löfbergs och Färjestad har ett långt samarbete och varumärkena är nära förknippade med varandra. För oss är det här en viktig lokal och nationell varumärkesbyggare med en räckvidd i mästarklass, säger Leif Sjöblom, marknadschef på Löfbergs, i ett pressmeddelande.

– Det är med glädje och stolthet som vi ser fram emot fortsatt samarbete med ett av Sveriges starkaste varumärken, kafferosteriet Löfbergs. Den lokala anknytningen och Löfbergs offensiva satsningar med bland annat iskaffet Löfbergs Ice och kaféet Löfbergs Stockholm gör samarbetet extra roligt, säger Mats Tågmark, marknadschef på Färjestad BK.

Jubileumsmatch

Det nya avtalet innebär ökad exponering för Löfbergs och en rad olika aktiviteter tillsammans med spelare och ledare i Färjestad. Det handlar bland annat om spelarbesök på Löfbergs kaféer i Karlstad och Stockholm där fansen får möjlighet att träffa sina idoler.

2016 fyller Löfbergs 110 år och i samband med jubileet kommer Färjestad att spela en match i retrotröjor som auktioneras ut efter matchen. Intäkterna går till välgörande ändamål.

Lokal sponsring

Att sponsra hockey är inget nytt för Löfbergs. Samarbetet med Färjestad BK har pågått i decennier, men det började faktiskt med ett annat lag. 1959 var Löfbergs först i Sverige att sponsra ett hockeylag. Den gången handlade det om Djurgårdens IF som spelade i Löfbergs färger så sent som 1989.

– Löfbergs och Färjestad har ett långt samarbete och varumärkena är nära förknippade med varandra. För oss är det här en viktig lokal och nationell varumärkesbyggare med en räckvidd i mästarklass, säger Leif Sjöblom, marknadschef på Löfbergs, i ett pressmeddelande.

– Det är med glädje och stolthet som vi ser fram emot fortsatt samarbete med ett av Sveriges starkaste varumärken, kafferosteriet Löfbergs. Den lokala anknytningen och Löfbergs offensiva satsningar med bland annat iskaffet Löfbergs Ice och kaféet Löfbergs Stockholm gör samarbetet extra roligt, säger Mats Tågmark, marknadschef på Färjestad BK.

Jubileumsmatch

Det nya avtalet innebär ökad exponering för Löfbergs och en rad olika aktiviteter tillsammans med spelare och ledare i Färjestad. Det handlar bland annat om spelarbesök på Löfbergs kaféer i Karlstad och Stockholm där fansen får möjlighet att träffa sina idoler.

2016 fyller Löfbergs 110 år och i samband med jubileet kommer Färjestad att spela en match i retrotröjor som auktioneras ut efter matchen. Intäkterna går till välgörande ändamål.

Lokal sponsring

Att sponsra hockey är inget nytt för Löfbergs. Samarbetet med Färjestad BK har pågått i decennier, men det började faktiskt med ett annat lag. 1959 var Löfbergs först i Sverige att sponsra ett hockeylag. Den gången handlade det om Djurgårdens IF som spelade i Löfbergs färger så sent som 1989.