2015-03-11 08:01

2015-03-11 08:01

Tjust ny fabrikschef på Vestre

TORSBY

Vestre i Torsby har anställt Stefan Tjust som ny fabrikschef. Han har tidigare innehaft olika ledarroller i AkzoNobel, Casco Adhesives, Volvo Construction Equipment och Fundo Components.

– Stefan har mer än trettio års erfarenhet från industrin. Vi får en framåtskridande och strategisk ledare som kommer att bidra till ytterligare framgång genom kontinuerliga förbättringar och modern produktionsfilosofi, säger Jan Christian Vestre, VD i Vestre.  

Vestre har de senaste tre åren investerat över 40 miljoner kronor i fabriken i Torsby. Bolaget är under kraftig utveckling och förbereder sig nu för ytterligare tillväxt kommande år. 

– Det är med stor glädje och stolthet som jag tar mig an det här viktiga uppdraget. Vestre är ett mycket fint företag som haft en stark utveckling över många år och nyligen gjort enorma investeringar i produktionsutrustning och lokaler. Det ska bli mycket spännande att nu få vara med och leda organisationen och människorna i den här motiverande miljön till fortsatt utveckling för att nå förstklassiga resultat, säger Stefan Tjust, 53,  som bor i Arvika men som ursprungligen kommer från Karlstad.

– Stefan har mer än trettio års erfarenhet från industrin. Vi får en framåtskridande och strategisk ledare som kommer att bidra till ytterligare framgång genom kontinuerliga förbättringar och modern produktionsfilosofi, säger Jan Christian Vestre, VD i Vestre.  

Vestre har de senaste tre åren investerat över 40 miljoner kronor i fabriken i Torsby. Bolaget är under kraftig utveckling och förbereder sig nu för ytterligare tillväxt kommande år. 

– Det är med stor glädje och stolthet som jag tar mig an det här viktiga uppdraget. Vestre är ett mycket fint företag som haft en stark utveckling över många år och nyligen gjort enorma investeringar i produktionsutrustning och lokaler. Det ska bli mycket spännande att nu få vara med och leda organisationen och människorna i den här motiverande miljön till fortsatt utveckling för att nå förstklassiga resultat, säger Stefan Tjust, 53,  som bor i Arvika men som ursprungligen kommer från Karlstad.