2015-03-10 11:58

2015-03-10 11:58

Subaru väljer värmländskt företag

KARLSTAD

Subaru Nordic ska förnya sin webbplats i sex länder.
Då har valt den värmländska molnleverantören Ipeer som driftspartner.

Subaru Nordic ska lansera en mer individanpassad webbplats i sex länder under våren. De har valt den värmländska molnleverantören Ipeer som driftspartner. Ipeer vann upphandlingen i konkurrens med andra företag.

– Vi är mycket glada över att få Subarus förtroende här, säger Erik Arnberg, marknadsansvarig för Ipeer i ett pressmeddelande.

De nya sajterna ska lanseras under våren.

– Webben är en viktig marknadskanal för oss. De som besöker våra återförsäljare har redan skapat sig en uppfattning om varumärket och ofta läst in sig grundligt på webben. Därför skall vår webb bli mer repsonsiv och relevant för den individuella besökaren, säger Pieter Stokman, IT-chef på Subaru Nordic.

Subaru Nordic ska lansera en mer individanpassad webbplats i sex länder under våren. De har valt den värmländska molnleverantören Ipeer som driftspartner. Ipeer vann upphandlingen i konkurrens med andra företag.

– Vi är mycket glada över att få Subarus förtroende här, säger Erik Arnberg, marknadsansvarig för Ipeer i ett pressmeddelande.

De nya sajterna ska lanseras under våren.

– Webben är en viktig marknadskanal för oss. De som besöker våra återförsäljare har redan skapat sig en uppfattning om varumärket och ofta läst in sig grundligt på webben. Därför skall vår webb bli mer repsonsiv och relevant för den individuella besökaren, säger Pieter Stokman, IT-chef på Subaru Nordic.