2015-03-10 17:46

2015-03-10 17:46

Nytt pris till företag som tagit "avgörande kliv"

KARLSTAD: Kompetensutveckling till vinnaren

I samband med 100 grader Karlstad den 13 mars delar Nordea ut ett nyinstiftat pris, Nordea Step Up Award. Pris går till ett etablerat företag i Karlstad som tagit ett avgörande kliv i sin utveckling under året.

Företaget som vinner har indirekt eller direkt bidragit till att stärka affärsregionen Karlstad business region., KBR. Företaget som får priset ska ha god långsiktig lönsamhet, utöva ett gott affärsmannaskap samt följa etiska riktlinjer.

Juryn består av representanter från Nordea, Effect Management, PwC och KMPG i Karlstad. Priset är en check på kompetensutveckling hos Effect Management till ett värde av 40 000 kronor.

Följande företag har nomineras:

Elvenite AB: Elvenite AB är ett IT företag vars tjänster har stor betydelse för såväl stora företag inom vår region som större kunder i övriga landet och i Norge. Dessa förbättringskonsulter har under en rad år vuxit i termer av omsättning och antal anställda med bibehållen övertygande lönsamhet.

Woodlite AB: Med 20 verksamhetsår i bagaget och ett starkt fokus på goda kundupplevelser och ständig förbättring så har Woodlite AB de senaste åren levererat en tvåsiffrig tillväxt med bibehållen lönsamhet och ett starkt kassaflöde.

Kewab: På hemsidan kan man läsa att de startade med två tomma händer! Idag har Kewab upp emot 400 enheter i sin maskinpark, samtliga klassade som miljömaskiner. Verksamheten har från start kännetecknats av expansion och 2014 var verkligen inget undantag.

Vinnaren presenteras på 100 grader Karlstadgalan den 13 mars på CCC.

Företaget som vinner har indirekt eller direkt bidragit till att stärka affärsregionen Karlstad business region., KBR. Företaget som får priset ska ha god långsiktig lönsamhet, utöva ett gott affärsmannaskap samt följa etiska riktlinjer.

Juryn består av representanter från Nordea, Effect Management, PwC och KMPG i Karlstad. Priset är en check på kompetensutveckling hos Effect Management till ett värde av 40 000 kronor.

Följande företag har nomineras:

Elvenite AB: Elvenite AB är ett IT företag vars tjänster har stor betydelse för såväl stora företag inom vår region som större kunder i övriga landet och i Norge. Dessa förbättringskonsulter har under en rad år vuxit i termer av omsättning och antal anställda med bibehållen övertygande lönsamhet.

Woodlite AB: Med 20 verksamhetsår i bagaget och ett starkt fokus på goda kundupplevelser och ständig förbättring så har Woodlite AB de senaste åren levererat en tvåsiffrig tillväxt med bibehållen lönsamhet och ett starkt kassaflöde.

Kewab: På hemsidan kan man läsa att de startade med två tomma händer! Idag har Kewab upp emot 400 enheter i sin maskinpark, samtliga klassade som miljömaskiner. Verksamheten har från start kännetecknats av expansion och 2014 var verkligen inget undantag.

Vinnaren presenteras på 100 grader Karlstadgalan den 13 mars på CCC.