2015-01-14 08:00

2015-01-20 23:15

Plaza nominerat till årets hotell

KARLSTAD

Clarion Hotel Plaza i Karlstad nominerat till årets hotell.

Clarion Hotel Plaza har nominerats till Årets bästa Clarion hotell i Norden. Tävlingen ”Choice Awards” är en del av Nordic Choice Hotels årliga prisceremoni och nomineringen har utgått från gästnöjdhet, personalnöjdhet och ekonomiskt resultat.

I tuff konkurrens med många stora hotell inom Clarionkedjan så som Clarion Hotel Arlanda Airport i Stockholm och Clarion Hotel Post i Göteborg har Karlstadshotellet lyckats knipa en åtråvärd plats bland de fyra nominerade. Priset delas ut den 18 januari på Friends Arena, under Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens.

– Trots ett år med tuffa förutsättningar och en omfattande pågående renovering har vi kämpat hårt och hela tiden varit taggade för att göra vårt bästa år någonsin. Det är ett fantastiskt bevis på att vi jobbar rätt och en belöning för hotellets personal och ledning, säger Fredrik Leek, hotelldirektör vid Clarion Hotel Plaza.

Clarion Hotel Plaza har nominerats till Årets bästa Clarion hotell i Norden. Tävlingen ”Choice Awards” är en del av Nordic Choice Hotels årliga prisceremoni och nomineringen har utgått från gästnöjdhet, personalnöjdhet och ekonomiskt resultat.

I tuff konkurrens med många stora hotell inom Clarionkedjan så som Clarion Hotel Arlanda Airport i Stockholm och Clarion Hotel Post i Göteborg har Karlstadshotellet lyckats knipa en åtråvärd plats bland de fyra nominerade. Priset delas ut den 18 januari på Friends Arena, under Nordic Choice Hotels årliga vinterkonferens.

– Trots ett år med tuffa förutsättningar och en omfattande pågående renovering har vi kämpat hårt och hela tiden varit taggade för att göra vårt bästa år någonsin. Det är ett fantastiskt bevis på att vi jobbar rätt och en belöning för hotellets personal och ledning, säger Fredrik Leek, hotelldirektör vid Clarion Hotel Plaza.