2015-01-14 15:06

2015-01-20 22:46

Ord & Bild nominerat till Årets byrå

KARLSTAD

Reklambyrån Ord & Bild från Karlstad har nominerats till Årets byrå i bransch- och kvalitetsstudien som genomförs av Regi.

Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som bland annat kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid inköp av kommunikationstjänster. Det är för femtonde året i rad som Regi genomför bransch- och kvalitetsstudien. I studien Årets Byrå 2013 kom över 3000 respondentsvar in, fördelat över nästan 200 byråer.

Vem som får utmärkelsen Årets byrå tillkännages 19 februari.

Årets Byrå är en bransch- och kvalitetsstudie som bland annat kartlägger hur nöjda Sveriges största kommunikationsköpare är med sina byråer och vad som är avgörande vid inköp av kommunikationstjänster. Det är för femtonde året i rad som Regi genomför bransch- och kvalitetsstudien. I studien Årets Byrå 2013 kom över 3000 respondentsvar in, fördelat över nästan 200 byråer.

Vem som får utmärkelsen Årets byrå tillkännages 19 februari.