2014-12-26 19:13

2015-01-20 22:39

Rearekord för Elgiganten

SVERIGE

Enligt ett pressmeddelande från Elgiganten så har elektronikkedjan slagit tidigare omsättningsrekord vad gäller mellandagsreans första dag.

Företaget hade köande kunder utanför samtliga 77 varuhus i landet på juldagen och på hemsidan noterades en order varannan sekund under reans första timme mellan 08 och 09. Totalt handlades produkter för 5,5 miljoner kronor under den inledande timmen.

– Intresset för mellandagsrean överstiger vida våra förväntningar. Vi gjorde en rekordstark rea förra året och trodde inte det var möjligt att överträffa det resultatet, men vi hade fel. När vi sammanfattar juldagen så överträffar vi fjolårets siffror både vad det gäller antalet besökande kunder och försäljning och juldagen befäster därmed positionen som vår starkaste handelsdag under året, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten i ett pressmeddelande.

Företaget hade köande kunder utanför samtliga 77 varuhus i landet på juldagen och på hemsidan noterades en order varannan sekund under reans första timme mellan 08 och 09. Totalt handlades produkter för 5,5 miljoner kronor under den inledande timmen.

– Intresset för mellandagsrean överstiger vida våra förväntningar. Vi gjorde en rekordstark rea förra året och trodde inte det var möjligt att överträffa det resultatet, men vi hade fel. När vi sammanfattar juldagen så överträffar vi fjolårets siffror både vad det gäller antalet besökande kunder och försäljning och juldagen befäster därmed positionen som vår starkaste handelsdag under året, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten i ett pressmeddelande.