2014-12-18 14:25

2015-01-20 23:11

Hon är årets mest företagsamma person

KARLSTAD/VÄRMLAND

Det blev kvinnan bakom ett oerhört populärt burgarhak i Stöpafors som röstades fram till Värmlands mest företagsamma människa 2014.

Kvinnan bakom succérestuarangen Diner 45 i Stöpafors, Sunne kommun, är Åsa Wikberg. Under en lunch på stadshotellet på torsdagen var det hon som fick ta emot Svenskt näringslivs utmärkelse Värmlands mest företagsamma människa 2014.

– Vi har haft så oerhört mycket att göra sedan vi öppnade för ett år sedan att jagbara jobbat och inte hunnit känna efter än. Vi har haft mellan 60-70 000 besökare under 2014 och det gjorde Diner 45 till ett av de största besöksmålen i Värmland. Det är ju förstås fantastsikt roligt, säger Åsa Wikberg till NWT.

Diner 45 har fått ett oerhört genomslag med sina hemgjorda burgare och shakes serverade i amerikansk i 50-talsmiljö på den värmländska landsbygden.

Kvinnan bakom succérestuarangen Diner 45 i Stöpafors, Sunne kommun, är Åsa Wikberg. Under en lunch på stadshotellet på torsdagen var det hon som fick ta emot Svenskt näringslivs utmärkelse Värmlands mest företagsamma människa 2014.

– Vi har haft så oerhört mycket att göra sedan vi öppnade för ett år sedan att jagbara jobbat och inte hunnit känna efter än. Vi har haft mellan 60-70 000 besökare under 2014 och det gjorde Diner 45 till ett av de största besöksmålen i Värmland. Det är ju förstås fantastsikt roligt, säger Åsa Wikberg till NWT.

Diner 45 har fått ett oerhört genomslag med sina hemgjorda burgare och shakes serverade i amerikansk i 50-talsmiljö på den värmländska landsbygden.