2012-06-13 07:30

2015-01-13 16:06

Nu efterfrågas hennes smycken

KARLSTAD: Hon kallar sig för återvinningsdesigner

Laila Fjellheim Sidetun, Karlstad, kallar sig för återvinningsdesigner. Hon gör smycken och prydnader av gamla glasögon, elektronik, kablar och klockor och många andra material. Hon gör det så bra att efterfrågan rusar rakt i höjden.
– Nu blir det flera nya utställningar på gallerier i Stockholm och i USA väntar många nya kunder. Det känns lite overkligt att det som från början varit en hobby, för att dämpa mina smärtor efter en svår olycka i simhallen, nu kan växa och bli något större.

Plus - för dig som är prenumerant!

buy subscription

Denna artikel är en del av vårt plusmärkta innehåll, exklusivt för dig som kund. Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till lokaljournalistik när, var och hur du vill. Läs allt för bara 1 krona första månaden, därefter 99 kr/månad. Ingen bindningstid.

Erbjudandet gäller:

Plus på alla NWT-koncernens sajter: nwt.se, vf.se, sla.se och mariestadstidningen.se.

Välj annat erbjudande

Redan prenumerant?

Saknar du digitalt konto hos oss?
Aktivera ett konto med hjälp av ditt personnummer eller kundnummer.

Aktivera konto