Välkommen att annonsera på nwt.se!

Vill du nå runt 250 000 unika nätläsare under en vecka?
Då är en annons på nwt.se ett alternativ för dig.

Internet har under flera år varit det snabbast växande mediet av alla, och enligt prognoserna ska tillväxten fortsätta även framöver.

Värmlands största lokala nyhetssajt heter nwt.se och uppdateras kontinuerligt dygnet runt, varje dag, året runt.

Bakom nyheterna på nwt.se står redaktionerna inom NWT AB, Nya Wermlands-Tidningen samt de övriga lokaltidningarna i Värmland och Dalsland: Arvika Nyheter, Dalslänningen, Filipstads Tidning, Fryksdalsbygden, Karlskoga Tidning, Karlskoga-Kuriren, Nya Kristinehamns-Posten, Provinstidningen Dalsland samt Säffle-Tidningen. Dessutom går även gratistidningen Karlstadsliv att läsa via nwt.se.

Sedan starten i mitten av mars 2007 har trafiken till nwt.se vuxit kraftigt. nwt.se är ansluten till KIA-index, officiell statistik över de mest välbesökta internetsajterna i Sverige. Trafiken redovisas både för desktop och mobil.

Vilka når nwt.se?

De allra flesta läsarna av nwt.se kommer från vårt spridningsområde. Vi har starkast förankring i Karlstad men också många läsare runt om i Värmland och Dalsland.

Hur köper jag annons på nwt.se?

Annonserna på nwt.se kan väljas i en rad olika format som visas i dator, surfplatta och mobilen.

» Aktuell prislista för nwt.se i dator, surfplatta och mobil (2,9 MB, PDF)

Dina lokalsidor

Vill du bara synas i lokalare miljö kan du givetvis också välja att endast annonsera på exempelvis en lokalsida eller en enskild sektion, exempelvis sport, ekonomi och husdjur.

De flesta annonserna är i jpg eller gif-format. Antingen levererar du en egen eller så producerar vi en kostnadsfritt åt dig. Förutom utrymme på nwt.se ingår även att annonsen kan länka den intresserade vidare till en extern webbplats.

Jobb-, nöjes-, auktions- och reseannonser

Annonserar du med platsannons i NWT AB:s papperstidningar eller med en nöjes-, auktions- eller reseannons läggs den automatiskt ut på nwt.se.

Så gör du!

Är du intresserad av att annonsera på nwt.se och vill veta vad det kostar? Kontakta din ordinarie annonssäljare så berättar vi mer om vilka alternativ som passar dig bäst.