2016-10-14 16:20

2016-10-14 16:20

Festlig final på fotbollsåret

FOTBOLL: Pizza och lekar avslutade säsongen

IFK Åmåls barn- och ungdomslag har spelat klart för i år. Det firades med avslutningar på Kamratgården och golfbanan.

IFK Åmåls barn- och ungdomslag, födda 2004-2009, samlades nyligen på Kamratgården för att avsluta årets fotbollssäsong. Det var bra drag på årets avslutning. Christer ”Crille” Dahlin agerade både konferencier, dj och lekledare och hade hittat på en hel del spännande lekar och utmaningar där lagens ledare mötte spelarna. Att stoppa så många marshmallows som möjligt i munnen, blåsa ballonger och placerade en ring i snöre på en spik var några av de udda grenarna – till publikens stora glädje.

Efter en lång och slitsam säsong hade spelarna gjort sig förtjänta av lite mindre hälsosam mat. Barnen mumsade på pizza medan föräldrarna bjöds på fika som serverades av lagföräldrarna.

Alla spelare fick med sig en minnesstatyett i form av en fotbollsspelare och dessutom utdelades individuella priser till P05- och P04-spelarna. A-lagets lagkapten Jesper Englund och talangen Samuel Broström hade i år engagerats som prisutdelare.

Även de äldsta ungdomslagen i IFK Åmål har haft sin säsongsavslutning. Den ägde i år rum på Forsbacka golfklubb där ungdomarna tillsammans med a-lagspelarna utmanande varandra på golfbanan. Utslag från drivingrangen, puttning och fotbollsgolf ingick i programmet. Efter aktiviteterna intog spelarna klubbhuset för att äta pizza och ha prisutdelning.

IFK Åmåls barn- och ungdomslag, födda 2004-2009, samlades nyligen på Kamratgården för att avsluta årets fotbollssäsong. Det var bra drag på årets avslutning. Christer ”Crille” Dahlin agerade både konferencier, dj och lekledare och hade hittat på en hel del spännande lekar och utmaningar där lagens ledare mötte spelarna. Att stoppa så många marshmallows som möjligt i munnen, blåsa ballonger och placerade en ring i snöre på en spik var några av de udda grenarna – till publikens stora glädje.

Efter en lång och slitsam säsong hade spelarna gjort sig förtjänta av lite mindre hälsosam mat. Barnen mumsade på pizza medan föräldrarna bjöds på fika som serverades av lagföräldrarna.

Alla spelare fick med sig en minnesstatyett i form av en fotbollsspelare och dessutom utdelades individuella priser till P05- och P04-spelarna. A-lagets lagkapten Jesper Englund och talangen Samuel Broström hade i år engagerats som prisutdelare.

Även de äldsta ungdomslagen i IFK Åmål har haft sin säsongsavslutning. Den ägde i år rum på Forsbacka golfklubb där ungdomarna tillsammans med a-lagspelarna utmanande varandra på golfbanan. Utslag från drivingrangen, puttning och fotbollsgolf ingick i programmet. Efter aktiviteterna intog spelarna klubbhuset för att äta pizza och ha prisutdelning.