2016-10-07 13:12

2016-10-07 13:12

Back to back-matcher i hockeytvåan i år

ISHOCKEY

Årets spelschema bjuder på ett par nyheter.

Åmåls SK kommer vid två tillfällen att spela så kallade back to back-matcher mot Arvika HC. Back to back-matcher innebär att två lag möts två dagar i rad, i en hemmamatch och en bortamatch. Första tillfället blir redan helgen 14–15 oktober då ÅSK möter Arvika borta på fredagen och sedan hemma på lördagen. Den 27–28 januari är det dags för back to back-matcher lagen emellan igen. På fredagen möts lagen i Åmål och på lördagen spelar de i Arvika.

En annan nyhet är att antalet onsdagsmatcher kommer att minska. I stället kommer fler matcher att spelas under veckosluten.

Åmåls SK kommer vid två tillfällen att spela så kallade back to back-matcher mot Arvika HC. Back to back-matcher innebär att två lag möts två dagar i rad, i en hemmamatch och en bortamatch. Första tillfället blir redan helgen 14–15 oktober då ÅSK möter Arvika borta på fredagen och sedan hemma på lördagen. Den 27–28 januari är det dags för back to back-matcher lagen emellan igen. På fredagen möts lagen i Åmål och på lördagen spelar de i Arvika.

En annan nyhet är att antalet onsdagsmatcher kommer att minska. I stället kommer fler matcher att spelas under veckosluten.