2016-09-09 15:41

2016-09-09 15:41

Binaku tillbaka i allsvenskan

FOTBOLL: Blev bara två matcher i superettan

Häcken har sålt Tefu Mashamaite till sydafrikanska Supersport United. Då kallas Ljungskilelånet Egzon Binaku tillbaka till Hisingsklubben.

Det blev bara två matcher i Ljungskile SK för Egzon Binaku. BK Häcken ville täppa till luckan efter försäljningen av Tefu Mashamaite och kallade då tillbaka ytterbacken från Åmål. Binaku har tränat med Hisingslaget sedan i början av veckan och är aktuell inför bortamatchen mot Gefle på måndag.

Debuten dröjde

Binaku var en av flera nya spelare som anslöt till krisande Ljungskile under sommaren. Men en bristning i låret ledde till att debuten dröjde och han hann bara med två matcher med superettanjumbon Ljungskile.

– Det var ett gott gäng och en rolig och bra upplevelse i Ljungskile. Klart det är tråkigt att lämna. Matcherna kunde ha gått bättre, tråkigt med två förluster, men jag tycker att vi gjorde det bra, säger Binaku till Bohusläningen.

Ljungskile, som för tillfället har det tungt både sportsligt och ekonomiskt, hade gärna sett att Binaku stannade säsongen ut.

– Vi var nöjda med honom och ville utveckla honom mer. Nu får vi ett problem till då vi inte har några naturliga vänsterbackar, säger nye tränaren Zoran Lukic till Bohusläningen.

Det blev bara två matcher i Ljungskile SK för Egzon Binaku. BK Häcken ville täppa till luckan efter försäljningen av Tefu Mashamaite och kallade då tillbaka ytterbacken från Åmål. Binaku har tränat med Hisingslaget sedan i början av veckan och är aktuell inför bortamatchen mot Gefle på måndag.

Debuten dröjde

Binaku var en av flera nya spelare som anslöt till krisande Ljungskile under sommaren. Men en bristning i låret ledde till att debuten dröjde och han hann bara med två matcher med superettanjumbon Ljungskile.

– Det var ett gott gäng och en rolig och bra upplevelse i Ljungskile. Klart det är tråkigt att lämna. Matcherna kunde ha gått bättre, tråkigt med två förluster, men jag tycker att vi gjorde det bra, säger Binaku till Bohusläningen.

Ljungskile, som för tillfället har det tungt både sportsligt och ekonomiskt, hade gärna sett att Binaku stannade säsongen ut.

– Vi var nöjda med honom och ville utveckla honom mer. Nu får vi ett problem till då vi inte har några naturliga vänsterbackar, säger nye tränaren Zoran Lukic till Bohusläningen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.