2016-09-07 16:30

2016-09-07 16:30

Lundh ser Tösses match

FOTBOLL

På lördag besöker fotbollsjournalisten Olof Lundh och advokaten Stefan Alvén Åsebro IF.

Bakgrunden till besöket är Olof Lundhs nysläppta bok, där det framkom att IFK Göteborg var skyldigt Åsebro IF pengar efter Sebastian Erikssons övergång till Cagliari. Under besöket i Åsebro kommer duon berätta om processen samtidigt som klubben vill tacka de båda för sitt engagemang. Lundh och Alvén kommer även att titta på lördagsmatchen mot Tösse IF, samt dela ut pris till matchens lirare.

Bakgrunden till besöket är Olof Lundhs nysläppta bok, där det framkom att IFK Göteborg var skyldigt Åsebro IF pengar efter Sebastian Erikssons övergång till Cagliari. Under besöket i Åsebro kommer duon berätta om processen samtidigt som klubben vill tacka de båda för sitt engagemang. Lundh och Alvén kommer även att titta på lördagsmatchen mot Tösse IF, samt dela ut pris till matchens lirare.