2016-07-01 18:29

2016-07-01 18:29

Pojkarnas tur att åka på elitläger

FOTBOLL

På söndag åker Dalslands pojkar födda 2001 till Elitlägret i Halmstad.

Eds FF dominerar även pojktruppen med sex spelare av 16: Hosamadin Al-Dousari och Fredrik Nordström, IFK Åmål, Filip Blixt, Casper Larsson, Marcus Waern och Adam Johannesson, IF Viken, William Myrberg, Säffle/Sifhälla, Rasmus Larsson, Mellerud, Erik Karlsson, Rasmus Karlsson, Erik Zetterlund, Linus Edman, Melker Paulsson och Alexander Hagelberg, Eds FF, Erik Aronsson och Jacob Helldén, Brålanda IF.

Eds FF dominerar även pojktruppen med sex spelare av 16: Hosamadin Al-Dousari och Fredrik Nordström, IFK Åmål, Filip Blixt, Casper Larsson, Marcus Waern och Adam Johannesson, IF Viken, William Myrberg, Säffle/Sifhälla, Rasmus Larsson, Mellerud, Erik Karlsson, Rasmus Karlsson, Erik Zetterlund, Linus Edman, Melker Paulsson och Alexander Hagelberg, Eds FF, Erik Aronsson och Jacob Helldén, Brålanda IF.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.