2016-04-07 13:39

2016-04-07 13:39

Åmåls främste tippare ska koras

FOTBOLL: Tippa och vinn trisslotter

Nu är det dags för Premiärtipset. Det gäller att tippa de lokala fotbollslagens premiärer. Tippningen sker med en enkelrad, enligt stryktipsmodellen 1, X eller 2.

Totalt är det sju matcher som ska tippas. Först ut är det heta derbyt i fyran den 16 april mellan IFK Åmål och IF Viken och sedan rullar det på till sista premiärmatchen, division 6-matchen mellan Viken lag 2 och Kroppefjälls IF den 6 maj.

Regler: Det gäller att tippa en enkelrad enligt stryktipsmodellen 1, X eller 2. Fundera, tippa, fyll i namn och adressuppgifter och klipp sedan ur tipstalongen ur papperstidningen och skicka in den till PD, eller lämna den direkt i tidningshusets brevlåda. Endast originalkuponger från papperstidningen är giltiga och varje deltagare får bara tippa en gång. Tipskupongen kommer att medfölja tidningen ett antal gånger inför premiärmatchen så att hela familjen kan tippa.

Om flera tippare hamnar på samma antal rätt kommer utslagsfrågan att avgöra vem som vinner. Skulle en match ställas in eller skjutas upp stryks den matchen från tipset.

Vinnaren får, utöver ära och berömmelse, fyra trisslotter medan tvåan och trean vinner PD-prylar. Kupongerna ska vara PD:s redaktion tillhanda senast fredagen den 15 april kl 17.00.

Lycka till med tippandet!

Totalt är det sju matcher som ska tippas. Först ut är det heta derbyt i fyran den 16 april mellan IFK Åmål och IF Viken och sedan rullar det på till sista premiärmatchen, division 6-matchen mellan Viken lag 2 och Kroppefjälls IF den 6 maj.

Regler: Det gäller att tippa en enkelrad enligt stryktipsmodellen 1, X eller 2. Fundera, tippa, fyll i namn och adressuppgifter och klipp sedan ur tipstalongen ur papperstidningen och skicka in den till PD, eller lämna den direkt i tidningshusets brevlåda. Endast originalkuponger från papperstidningen är giltiga och varje deltagare får bara tippa en gång. Tipskupongen kommer att medfölja tidningen ett antal gånger inför premiärmatchen så att hela familjen kan tippa.

Om flera tippare hamnar på samma antal rätt kommer utslagsfrågan att avgöra vem som vinner. Skulle en match ställas in eller skjutas upp stryks den matchen från tipset.

Vinnaren får, utöver ära och berömmelse, fyra trisslotter medan tvåan och trean vinner PD-prylar. Kupongerna ska vara PD:s redaktion tillhanda senast fredagen den 15 april kl 17.00.

Lycka till med tippandet!

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.