2016-04-04 17:30

2016-04-04 17:30

Travets framtid diskuteras på Åmålstravet

TRAV

Åmålstravet är först ut i Sverige när det gäller stormöten kring travets framtid i landet. Vart vill sporten gå?

Projektet kallas Pegasus 2020 och målet med det arbetet har att definiera problemen och möjligheterna inom travsporten och skapa en gemensam bild om hur travsporten ska se ut i framtiden. Under våren kommer stormöten att hållas på tolv plats runt om i landet och arbetet ska gå ganska snabbt och i höst är det tänkt att.

Projektledare är och hon gästar Åmål för att leda mötet, som kommer att innehålla diskussioner och workshops. Mötet leds av Rebecka Persson, som är projektledare för Pegasus 2020.

Tänkta deltagare på samliga möten runt om i landet är alla som är intresserade och vill travsporten väl: chefer, anställda, tränare, skötare, spelare, spelombud, åskådare.

Åmålsmötet hålls på travbanan på onsdagskvällen.

Projektet kallas Pegasus 2020 och målet med det arbetet har att definiera problemen och möjligheterna inom travsporten och skapa en gemensam bild om hur travsporten ska se ut i framtiden. Under våren kommer stormöten att hållas på tolv plats runt om i landet och arbetet ska gå ganska snabbt och i höst är det tänkt att.

Projektledare är och hon gästar Åmål för att leda mötet, som kommer att innehålla diskussioner och workshops. Mötet leds av Rebecka Persson, som är projektledare för Pegasus 2020.

Tänkta deltagare på samliga möten runt om i landet är alla som är intresserade och vill travsporten väl: chefer, anställda, tränare, skötare, spelare, spelombud, åskådare.

Åmålsmötet hålls på travbanan på onsdagskvällen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.