2016-02-22 19:02

2016-02-22 19:02

Hanna Fritz höll sig framme i Hudiksvall

LÄNGDSKIDOR: Bra placeringar

Hanna Fritz körde in på 13:e plats två gånger om i Scandic Cup i helgen.

Åmålstjejen Hanna Fritz, tävlande för Filipstads SF, gjorde sin bästa prestation hittills i Scandic Cup när hon i lördags åkte in på 13:e plats i det klassiska loppet över fem kilometer i Hudiksvall. Hanna körde in på tiden 19.37.60, 52.70 bakom segraren Jenny Larsson, Gellivare Skidallians IK.

I söndagens fristilslopp över tio kilometer upprepade Fritz bedriften och kom återigen på 13:e plats, med tiden 27.37.80. Mathilda Björn, Rembo IK, var först över mållinjen på tiden 26.08.40.

I Scandic Cup gör landets bästa juniorer upp vid fyra sammankomster under säsongen. Hanna tävlar första året i äldsta juniorklassen D19-20.

Åmålstjejen Hanna Fritz, tävlande för Filipstads SF, gjorde sin bästa prestation hittills i Scandic Cup när hon i lördags åkte in på 13:e plats i det klassiska loppet över fem kilometer i Hudiksvall. Hanna körde in på tiden 19.37.60, 52.70 bakom segraren Jenny Larsson, Gellivare Skidallians IK.

I söndagens fristilslopp över tio kilometer upprepade Fritz bedriften och kom återigen på 13:e plats, med tiden 27.37.80. Mathilda Björn, Rembo IK, var först över mållinjen på tiden 26.08.40.

I Scandic Cup gör landets bästa juniorer upp vid fyra sammankomster under säsongen. Hanna tävlar första året i äldsta juniorklassen D19-20.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.