2016-02-08 18:55

2016-02-08 18:55

Ingen plats i finalen

BOWLING: Åmåls BC på tremanna-SM

Inget av Åmåls två lag lyckades nå söndagens finalspel i tremanna-SM i Västerås.

Åmåls Bowlingclubs lag lyckades inte gå vidare från gruppspelet i tremanna-SM i bowling som avgjordes i Västerås under lördag och söndag.

En tiondeplats i gruppen med totalresultatet 2405 poäng blev det som bäst, för laget med Michael Johannesson, Morgan Sehlin, Patrik Johansson och Peter Johannesson. Knappt 200 poäng bakom, på plats 13 i gruppen, slutade laget med Claes Lindh, Michael Grönqvist, Mikael Andersson och Stefan Björklund.

Säffle just utanför

Säfflelaget BK Tegnérs lag, med Daniel Nordström Green, Joakom Nordén, Lars Lindh och Mattias melin slutade på tredje plats i sin grupp på lördagen med totalpoängen 2540 var Tegnér första lag som slutade strax utanför slutspel, på 13;e plats.

Vann gjorde Team Pergamon från Göteborg efter att ha besegrat BK Kaskad från Norrköping. Pergamon vann för andra året i rad och i segerlaget ingick Magnus Johnson jr, Jesper Larsen och Robert Andersen.

Jösse slutade tia

BK Jösse från Arvika slutade på en tiondeplats – vilket var den främsta placeringen för ett värmländskt lag.

Åmåls BC får ladda om för den fortsatta slutspurten av division 2-serien, där en serieseger hägrar.

Åmåls Bowlingclubs lag lyckades inte gå vidare från gruppspelet i tremanna-SM i bowling som avgjordes i Västerås under lördag och söndag.

En tiondeplats i gruppen med totalresultatet 2405 poäng blev det som bäst, för laget med Michael Johannesson, Morgan Sehlin, Patrik Johansson och Peter Johannesson. Knappt 200 poäng bakom, på plats 13 i gruppen, slutade laget med Claes Lindh, Michael Grönqvist, Mikael Andersson och Stefan Björklund.

Säffle just utanför

Säfflelaget BK Tegnérs lag, med Daniel Nordström Green, Joakom Nordén, Lars Lindh och Mattias melin slutade på tredje plats i sin grupp på lördagen med totalpoängen 2540 var Tegnér första lag som slutade strax utanför slutspel, på 13;e plats.

Vann gjorde Team Pergamon från Göteborg efter att ha besegrat BK Kaskad från Norrköping. Pergamon vann för andra året i rad och i segerlaget ingick Magnus Johnson jr, Jesper Larsen och Robert Andersen.

Jösse slutade tia

BK Jösse från Arvika slutade på en tiondeplats – vilket var den främsta placeringen för ett värmländskt lag.

Åmåls BC får ladda om för den fortsatta slutspurten av division 2-serien, där en serieseger hägrar.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.