2015-12-04 15:41

2015-12-04 15:41

Viken futsalkvalar

FOTBOLL: Dålig uppslutning i SM-kvalet

Viken och Ed gör upp om Dalslands plats till regionkvalet i futsal-SM.

På lördag är det futsal som gäller i sporthallen i Ed. Då avgörs DM för herrseniorer, med nio lag anmälda, och SM-kval för damseniorer, P15, P17 och F17. Intresset för damkvalet är svalt – endast IF Viken och Eds FF är anmälda. Lagen möts i dubbelmöten där vinnaren går vidare till ett regionalt gruppspel i januari. Viken blev för ett par veckor sedan tvåa i Rastacupen så formen är god, säger Vikens anfallare Lina Bryntesson.

– Det kändes jättebra i Rastacupen. Vi tycker att det är väldigt roligt med futsal, säger hon.

Slår ni Ed och går vidare till regionsgruppspelet?

– Jag hoppas det, men man ska inte vara allt för säker.

På lördag är det futsal som gäller i sporthallen i Ed. Då avgörs DM för herrseniorer, med nio lag anmälda, och SM-kval för damseniorer, P15, P17 och F17. Intresset för damkvalet är svalt – endast IF Viken och Eds FF är anmälda. Lagen möts i dubbelmöten där vinnaren går vidare till ett regionalt gruppspel i januari. Viken blev för ett par veckor sedan tvåa i Rastacupen så formen är god, säger Vikens anfallare Lina Bryntesson.

– Det kändes jättebra i Rastacupen. Vi tycker att det är väldigt roligt med futsal, säger hon.

Slår ni Ed och går vidare till regionsgruppspelet?

– Jag hoppas det, men man ska inte vara allt för säker.