2015-11-13 22:17

2015-11-13 22:17

Viktig hemmaseger för Billingsfors

INNEBANDY

Det var en viktig seger som Billingsfors herrlag tog hemma på fredagskvällen mot Landvetter i innebandyns division 2. Resultatet blev till slut 5-4.

De två första perioderna var tempofattiga. Hemmalaget hade mycket skott mot mål men många av dem gick utanför mål och Landvetter ledde med 4-3 efter två spelade perioder.

Billingsfors gick ner på folk i tredje och höjde tempot rejält vilket gjorde att de fick bra tryck mot Landvetters mål. Tobias Hedström kunde sätta avgörande 5-4 med knappa tre minuter kvar att spela. På slutet fick Landvetter bra tryck via ett powerplay men Pontus Marsell räddade hemmalaget som vann med 5-4.

Målskyttar Billingsfors: Tobias Hedström 2, Sebastian Skogland, Daniel Ekström, Kim Mäki

De två första perioderna var tempofattiga. Hemmalaget hade mycket skott mot mål men många av dem gick utanför mål och Landvetter ledde med 4-3 efter två spelade perioder.

Billingsfors gick ner på folk i tredje och höjde tempot rejält vilket gjorde att de fick bra tryck mot Landvetters mål. Tobias Hedström kunde sätta avgörande 5-4 med knappa tre minuter kvar att spela. På slutet fick Landvetter bra tryck via ett powerplay men Pontus Marsell räddade hemmalaget som vann med 5-4.

Målskyttar Billingsfors: Tobias Hedström 2, Sebastian Skogland, Daniel Ekström, Kim Mäki

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.