2015-05-18 17:29

2015-05-18 17:29

MIF kvitterade i 93:e

FOTBOLL

I division 3 nordvästra Götaland spelade Melleruds IF oavgjort för tredje gången på fem matcher genom att kvittera till 2–2 i 93:e minuten.

Gästande Älvsborg FF tog ledningen efter 10 minuter, men Karl Wennerström kvitterade för MIF en halvtimme in i matchen.

Det blev dramatiska slutminuter. Adam Jonasson i Mellerud visades ut i 89:e minuten efter sitt andra gula kort och två minuter senare tog gästerna ledningen på övertid. Inbytte Tobias Svensson räddade poäng åt MIF när han satte 2–2.

Gästande Älvsborg FF tog ledningen efter 10 minuter, men Karl Wennerström kvitterade för MIF en halvtimme in i matchen.

Det blev dramatiska slutminuter. Adam Jonasson i Mellerud visades ut i 89:e minuten efter sitt andra gula kort och två minuter senare tog gästerna ledningen på övertid. Inbytte Tobias Svensson räddade poäng åt MIF när han satte 2–2.