2015-05-15 16:40

2015-05-15 16:45

Hemmadebut för Sundgren

FOTBOLL: Gary Sundgrens första match på Svanevallen

På söndag gör Gary Sundgren hemmadebut för Svanskogs IF då laget gästas av Kils andralag i division 6 västra Värmland.

47-åringen, som har ett sommarställe i Svanskog, har under sin karriär spelat tolv år för AIK, varit proffs i Spanien och gjort 30 A-landskamper. Han kommer senast från division 3-spel med Djursholms IF.

I torsdags gjorde Gary Sundgren sin första match i Svanskogströjan då laget besegrade Edsvalla med 6–0 på bortaplan efter fyra mål av Jacob Wolfbrandt. Sundgren stod i matchen för flera säkra brytningar och ett stabilt försvarsspel.

Svanskog är fortsatt obesegrat i serien och har imponerande 20–0 i målskillnad efter tre spelade omgångar.

47-åringen, som har ett sommarställe i Svanskog, har under sin karriär spelat tolv år för AIK, varit proffs i Spanien och gjort 30 A-landskamper. Han kommer senast från division 3-spel med Djursholms IF.

I torsdags gjorde Gary Sundgren sin första match i Svanskogströjan då laget besegrade Edsvalla med 6–0 på bortaplan efter fyra mål av Jacob Wolfbrandt. Sundgren stod i matchen för flera säkra brytningar och ett stabilt försvarsspel.

Svanskog är fortsatt obesegrat i serien och har imponerande 20–0 i målskillnad efter tre spelade omgångar.