2015-04-08 14:04

2015-04-08 14:04

Ung ishockeydomare belönas

IDROTT

Åmåls SK:s ungdomsdomare Anton Andersson, 16, får nu ett domarstipendium.

Det är Västsvenska Idrottsförbundet som valt att tilldela Anton Andersson SK Dynios stipendium för unga domare. Priset delas ut till unga domare mellan 16 och 25 år i Dalsland, Bohuslän och Göteborg oavsett vilken idrott de är engagerade inom. Det går till unga som på ett bra sätt utövat sitt domarskap och visat särskilt stort kurage vid något tillfälle.

Priset dela ut vid Idrottsförbundets årsstämma som hålls i Mölndal den 21 april.

2015 är sista året som stipendiet delas ut och den maximala summan någon kan få är 5 000 kronor.

Det är Västsvenska Idrottsförbundet som valt att tilldela Anton Andersson SK Dynios stipendium för unga domare. Priset delas ut till unga domare mellan 16 och 25 år i Dalsland, Bohuslän och Göteborg oavsett vilken idrott de är engagerade inom. Det går till unga som på ett bra sätt utövat sitt domarskap och visat särskilt stort kurage vid något tillfälle.

Priset dela ut vid Idrottsförbundets årsstämma som hålls i Mölndal den 21 april.

2015 är sista året som stipendiet delas ut och den maximala summan någon kan få är 5 000 kronor.