2015-03-13 11:10

2015-03-13 11:11

Guld och silver till Erica

TENNIS

Det blev två guld och ett silver för Erica Carlsson, BMS Åminton, vid tävlingarna i Mariestad.

Efter mycket bra spel gick Erica obesegrad ur singelspelet. I dubbeln spelade hon med Erica Bäcklin, Kristinehamn, och paret vann lätt i två set. I mixed var dubbelpartnern Arvid Johansson, Arvika, och i finalen mötte de Mimmi Tukunen och Casper Larsson, Kristinehamn. Det blev en tuff final där Kristinehamnsparet slutligen segrade.

Efter mycket bra spel gick Erica obesegrad ur singelspelet. I dubbeln spelade hon med Erica Bäcklin, Kristinehamn, och paret vann lätt i två set. I mixed var dubbelpartnern Arvid Johansson, Arvika, och i finalen mötte de Mimmi Tukunen och Casper Larsson, Kristinehamn. Det blev en tuff final där Kristinehamnsparet slutligen segrade.