2015-02-09 18:04

2015-02-09 18:04

Idrottens föräldraskap tas upp till debatt

ÅMÅL

Förre Färjestadsstjärnan och numera expertkommentatorn Sanny Lindström kommer till Åmål den 2 mars för att leda en föräldrautbildning.

Föreläsningen hålls på Vikenborg och det är Åmåls Sportklubb, som tillsammans med ett par andra Åmålsklubbar och Idrottens studieförbund Sisu, arrangerar föreläsningskvällen. Inbjudna idrottsföreningar är IFK Åmål och IF Viken, Säffle HC och Åmåls SK, samt Åmåls IBK.

Sanny Lindström kommer att berätta om hur han vände motgång till framgång och deltagarna kommer bland annat att diskutera hur en bra förälder beter sig på läktaren, i omklädningsrummet - och runt matbordet hemma

Idrottens himmel och helvete heter en programserie som går både i radio och tv och som tar upp de här aspekterna.

Föreläsningen hålls på Vikenborg och det är Åmåls Sportklubb, som tillsammans med ett par andra Åmålsklubbar och Idrottens studieförbund Sisu, arrangerar föreläsningskvällen. Inbjudna idrottsföreningar är IFK Åmål och IF Viken, Säffle HC och Åmåls SK, samt Åmåls IBK.

Sanny Lindström kommer att berätta om hur han vände motgång till framgång och deltagarna kommer bland annat att diskutera hur en bra förälder beter sig på läktaren, i omklädningsrummet - och runt matbordet hemma

Idrottens himmel och helvete heter en programserie som går både i radio och tv och som tar upp de här aspekterna.