2018-08-09 08:56

2018-08-09 08:57

Almqvist Trio avslutar konsertserien

MUSIK: En salig blandning

På söndag spelar Fredrik Almqvist på Dalslands Center i Håverud.

Almqvist har även i år med sig en bassist och en trummis. Trion kommer att leverera sin sedvanliga blandning av pianojazz, evergreens och Charlie Norman-relaterat material. Fredrik har ju gjort sig känd som uttolkare av Norman, även om hans repertoar är betydligt bredare än så. I år får Fredrik Almqvist äran att avsluta konsertserien på söndag.

Almqvist har även i år med sig en bassist och en trummis. Trion kommer att leverera sin sedvanliga blandning av pianojazz, evergreens och Charlie Norman-relaterat material. Fredrik har ju gjort sig känd som uttolkare av Norman, även om hans repertoar är betydligt bredare än så. I år får Fredrik Almqvist äran att avsluta konsertserien på söndag.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.