2016-10-04 15:56

2016-10-04 15:56

Elisa rockar på Medis

SÄFFLE: Dansbandsdrottning byter genre

Schlager- och dansbandsartisten Elisa Lindström iklär sig rollen som rockprinsessa när showen Whole lotta skahin' ges i Medborgarhuset på torsdagskvällen.

Skaraborgaren Elisa Lindström är känd från både tv och dansbanor över hela landet. Under våren 2016 var hon aktuell som vinnare i den senaste säsongen av Let's dance, men de flesta förknippar nog den skönsjungande 25-åringen mest med dansbandet Elisas, eller hennes Melodifestivaluppträdanden.

I showpaketet Whole lotta shakin bjuder Elisa Lindström på välkända rocklåtar med komp av Johan ”Jerry Lee Lewis” Silfverhielm (sång, piano), Peter Danielsson (sång, gitarr), Stefan Jonsson (gitarr), Robban Muhrer (trummor) och Peter Mjörnestrand (bas, kör).

Skaraborgaren Elisa Lindström är känd från både tv och dansbanor över hela landet. Under våren 2016 var hon aktuell som vinnare i den senaste säsongen av Let's dance, men de flesta förknippar nog den skönsjungande 25-åringen mest med dansbandet Elisas, eller hennes Melodifestivaluppträdanden.

I showpaketet Whole lotta shakin bjuder Elisa Lindström på välkända rocklåtar med komp av Johan ”Jerry Lee Lewis” Silfverhielm (sång, piano), Peter Danielsson (sång, gitarr), Stefan Jonsson (gitarr), Robban Muhrer (trummor) och Peter Mjörnestrand (bas, kör).