2016-09-23 15:44

2016-09-23 15:45

Orgelkonsert med organist från Sunne

ÅMÅL

För att fira Åmåls kyrkas kororgels 25-årsjubileum anordnar församlingen en serie med fem konserter. Den andra konserten i ordningen hålls i dag, lördag, och bjuder på musik av och med organisten Ragnhild Pettersson från Sunne.

Hon har studerat vid Musikhögskolan i Stockholm och turnerat i bland annat USA, England, Tyskland och Ungern.

Som kompositör står Ragnhild Pettersson även bakom två mässor för körer.

Hon har studerat vid Musikhögskolan i Stockholm och turnerat i bland annat USA, England, Tyskland och Ungern.

Som kompositör står Ragnhild Pettersson även bakom två mässor för körer.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.