2016-09-08 09:26

2016-09-08 09:26

Musik möter konst på Not Quite

FENGERSFORS

På lördag gästas Not Quite i Fengersfors av Klangbotten, ett projekt som syftar till att undersöka gränslandet mellan det traditionella konsertformatet och installationskonst.

För ljudskapandet svarar slagverkaren Jennifer Torrence, cellisten Lene Grenager samt Blaha Lujza Tér. Klangbotten uppträdde även på Not Quite den 27 augusti, då med den Berlinbaserade kompositören Hanna Hartman i spetsen.

För ljudskapandet svarar slagverkaren Jennifer Torrence, cellisten Lene Grenager samt Blaha Lujza Tér. Klangbotten uppträdde även på Not Quite den 27 augusti, då med den Berlinbaserade kompositören Hanna Hartman i spetsen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.