2016-08-11 16:09

2016-08-11 16:09

Återförenad trio uppträder

FRÖSKOG

På torsdag är det dags för den sista sommarkvällsmusiken i Fröskogs kyrka. Det är Åmåls församlings egen kantor Johanna Friberg som ackompanjerar violinisten Jennie Englund Utbult och sopranen Anna Tunström.

Trion studerade samtidigt vid Musikhögskolan Ingesund i Arvika. Torsdagens spelning, som går under namnet ”I denna ljuva sommartid”, är trions första på femton år. De kommer att framföra musik av bland andra G F Händel och Stefan Forssén.

Trion studerade samtidigt vid Musikhögskolan Ingesund i Arvika. Torsdagens spelning, som går under namnet ”I denna ljuva sommartid”, är trions första på femton år. De kommer att framföra musik av bland andra G F Händel och Stefan Forssén.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.