2016-08-09 11:36

2016-08-09 11:36

Comeback på hemmaplan

ÅNIMSKOG: Mor och dotter med egentolkade låtar

Helena Olsson och dottern Sara Larsson har under sommaren turnerat runt i närområdet med musikprogrammet ”Pärlor”. På torsdag kommer de till Ånimskogs kyrka.

På torsdag är det Ånimskogs kyrkas tur att få ta del av musikprogrammet ”Pärlor” under sommarkvällsmusiken. Familjeduon Helena Olsson och dottern Sara Larsson bjuder på ett varierat program med personliga tolkningar av bland andra Ted Gärdestad, Joakim Berg och Alla Edwall.

Frilansande musiker

Helena Olsson, som är uppväxt i Svanskog men numera bor i Ånimskog, har jobbat som frilansmusiker i många år och har bland annat ägnat sig åt musikterapi.

Sara Larsson flyttade till Stockholm efter att hon tog studenten från musikestet vid Karlbergsgymnasiet. Förutom att hon, precis som sin mamma, frilansar som musiker arbetar hon som direkttextare på TV4 och SVT. Med hjälp av speciella tangentbord har hon textat allt från Bingolotto och Idol till SVT Forum, Vinterstudion och olika sportevenemang som fotbolls-EM.

På torsdag är det Ånimskogs kyrkas tur att få ta del av musikprogrammet ”Pärlor” under sommarkvällsmusiken. Familjeduon Helena Olsson och dottern Sara Larsson bjuder på ett varierat program med personliga tolkningar av bland andra Ted Gärdestad, Joakim Berg och Alla Edwall.

Frilansande musiker

Helena Olsson, som är uppväxt i Svanskog men numera bor i Ånimskog, har jobbat som frilansmusiker i många år och har bland annat ägnat sig åt musikterapi.

Sara Larsson flyttade till Stockholm efter att hon tog studenten från musikestet vid Karlbergsgymnasiet. Förutom att hon, precis som sin mamma, frilansar som musiker arbetar hon som direkttextare på TV4 och SVT. Med hjälp av speciella tangentbord har hon textat allt från Bingolotto och Idol till SVT Forum, Vinterstudion och olika sportevenemang som fotbolls-EM.

  • Emma Bäckström