2016-08-02 13:43

2016-08-02 13:43

Sommarpartyt fortsätter på XO

ÅMÅL: Trubadurer och rock'n'roll

Facebookduon Gene & Toni och folkparksrockarna Roadhouse underhåller på Café XO i Åmål under torsdags- respektive lördagskvällen.

Dregen, Roger Pontare, Love Antell och resten av packmopedsgänget har knappt hunnit lämna bakgårdsscenen innan det blivit dags för nya artister att ta plats bakom mikrofonerna. Först ut är Gene & Toni, som avrundar torsdagen med en uppfriskande musikalisk resa genom partylåtarnas historia. Duon består av Säffletrubadurerna Magnus Liljeqvist och Johan Fredriksson. Tidigare brukade killarna lira var för sig, men sedan de slog sina påsar ihop och startade en gemensam facebooksida med humoristisk prägel har genomslaget blivit mycket större. Bland annat är Gene & Toni bokade som underhållare till den årliga Leksands IF-kryssningen, där passagerarlistan består av inbjudna gäster, gamla hockeyhjältar och klubbsponsorer.

Högoktanigt sväng

På lördag blir det lite folkparkskänsla på Café XO, då Roadhouse Rockband äntrar bakgårdsscenen. Låtlistan är ett högoktanigt hopplock från artister som Jerry Williams, Wilmer X, ZZ Top, Rolling Stones, Bruce Springsteen, med flera. Målsättningen är att så många som möjligt ska känna igen låtarna och ryckas med av svänget.

Roadhouse Rockband bildades för cirka fem år sedan och består i dag av Denny Jansson, Tommy Pettersson, Stefan Löwenborg, Robert Herou och Henrik Olsson.

Dregen, Roger Pontare, Love Antell och resten av packmopedsgänget har knappt hunnit lämna bakgårdsscenen innan det blivit dags för nya artister att ta plats bakom mikrofonerna. Först ut är Gene & Toni, som avrundar torsdagen med en uppfriskande musikalisk resa genom partylåtarnas historia. Duon består av Säffletrubadurerna Magnus Liljeqvist och Johan Fredriksson. Tidigare brukade killarna lira var för sig, men sedan de slog sina påsar ihop och startade en gemensam facebooksida med humoristisk prägel har genomslaget blivit mycket större. Bland annat är Gene & Toni bokade som underhållare till den årliga Leksands IF-kryssningen, där passagerarlistan består av inbjudna gäster, gamla hockeyhjältar och klubbsponsorer.

Högoktanigt sväng

På lördag blir det lite folkparkskänsla på Café XO, då Roadhouse Rockband äntrar bakgårdsscenen. Låtlistan är ett högoktanigt hopplock från artister som Jerry Williams, Wilmer X, ZZ Top, Rolling Stones, Bruce Springsteen, med flera. Målsättningen är att så många som möjligt ska känna igen låtarna och ryckas med av svänget.

Roadhouse Rockband bildades för cirka fem år sedan och består i dag av Denny Jansson, Tommy Pettersson, Stefan Löwenborg, Robert Herou och Henrik Olsson.