2016-07-12 11:55

2016-07-12 11:56

Rockig kväll på dansbanan

FENGERSFORS: Roadhouse uppträder vid Knarrbysjön

Sommarfesten i Fengersfors avslutas med rock'n'roll musik av det lokala bandet Roadhouse.
– Våra spelningar brukar locka personer i olika åldrar. Det kommer bli en fartfylld kväll, säger bandmedlemmen Denny Jansson.

Lördagens sommarfest i Fengersfors avslutas med att rock'n'roll bandet Roadhouse från Åmål uppträder på dansbanan vid Knarrbysjön.

– Vi är inget modernt band och spelar varken hårdrock eller rockabilly. I stället håller vi på med rock'n'roll från 70-talet som ofta förknippas med artister och band som Jerry Williams, Rolling Stones och Dave Edmunds, säger Denny Jansson.

Fartfyllda shower

Förutom Denny Jansson på gitarr, består bandet av Stefan Löwenborg på gitarr och munspel, Tommy Pettersson på bas, Henrik Larsson på trummor och Robert Herou på klaviatur. De har under de senaste fem åren spelat på bland annat privata fester, motorklubbsträffar och festivaler.

– Publiken brukar tycka att det är lika roligt att se oss på scenen som att höra oss sjunga eftersom vi bjuder på sådana fartfyllda uppträdanden. Ungdomar lockas av farten och de äldre, som var med under 70-talet, kommer för att höra de nostalgiska låtarna. Vi har haft några veckors sommaruppehåll från bandet nu och är laddade till max på att få komma till Fengersfors, säger Denny Jansson.

Lördagens sommarfest i Fengersfors avslutas med att rock'n'roll bandet Roadhouse från Åmål uppträder på dansbanan vid Knarrbysjön.

– Vi är inget modernt band och spelar varken hårdrock eller rockabilly. I stället håller vi på med rock'n'roll från 70-talet som ofta förknippas med artister och band som Jerry Williams, Rolling Stones och Dave Edmunds, säger Denny Jansson.

Fartfyllda shower

Förutom Denny Jansson på gitarr, består bandet av Stefan Löwenborg på gitarr och munspel, Tommy Pettersson på bas, Henrik Larsson på trummor och Robert Herou på klaviatur. De har under de senaste fem åren spelat på bland annat privata fester, motorklubbsträffar och festivaler.

– Publiken brukar tycka att det är lika roligt att se oss på scenen som att höra oss sjunga eftersom vi bjuder på sådana fartfyllda uppträdanden. Ungdomar lockas av farten och de äldre, som var med under 70-talet, kommer för att höra de nostalgiska låtarna. Vi har haft några veckors sommaruppehåll från bandet nu och är laddade till max på att få komma till Fengersfors, säger Denny Jansson.

  • Emma Bäckström

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.