2015-03-25 10:32

2015-03-25 10:32

Stråkensemble och körsång

ÅMÅL

På söndag är det Palmsöndagen och då framförs passionsberättelsen i form av ”Stabat mater” i Åmåls kyrka.

Stabat mater är ett verk för damröster och stråkensemble och den är skriven av Giovanni Battista Pergolesi. Mokören kommer att medverka tillsammans med soilsterna Elin Andreasson och Katarina Andersson till ackompanjemang av stråkensemble och cembalo. Daniel Johansson sitter vid cembalon och även Lotta Cohén och Malin Axelsson kommer att medverka.

Stabat mater är ett verk för damröster och stråkensemble och den är skriven av Giovanni Battista Pergolesi. Mokören kommer att medverka tillsammans med soilsterna Elin Andreasson och Katarina Andersson till ackompanjemang av stråkensemble och cembalo. Daniel Johansson sitter vid cembalon och även Lotta Cohén och Malin Axelsson kommer att medverka.