2018-07-07 12:00

2018-07-07 12:00

Ingen fara på taket med vänsterpolitiken

INSÄNDARE: Svaren har fallit bort

Tyvärr har oförutsedda saker gjort att Vänsterpartiet Åmåls svar har fallit från den i PD omskrivna Valkompassen, något som inom det närmaste kommer att vara åtgärdat.

Dock är det ingen fara på taket med den faktiska vänsterpolitiken. Vi kommer att lägga fram riktlinjerna för en politik baserad på jämställdhet, jämlika levnadsvillkor och satsningar på miljön. Politik som vi kommer att presentera fram till valdagen i september.

Peter Olsson

Kommunfullmäktigekandidat och ordförande för Vänsterpartiet Åmål.

Dock är det ingen fara på taket med den faktiska vänsterpolitiken. Vi kommer att lägga fram riktlinjerna för en politik baserad på jämställdhet, jämlika levnadsvillkor och satsningar på miljön. Politik som vi kommer att presentera fram till valdagen i september.

Peter Olsson

Kommunfullmäktigekandidat och ordförande för Vänsterpartiet Åmål.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.