2018-06-07 06:00

2018-06-07 06:00

Hur kan störande bilister få hållas?

Bilterror: Välkommen åter!?

Pinsamt

Nej, nu får det hända något! Dessa bilar som kör runt eller står parkerade någonstans med volymen i bott så det ekar över hela stan. Kul att vara turist i Åmål och ligga på Stadshotellet, vid Marinan eller Måkeberg... De lär inte få sova mycket.

Pinsamt!

Hur kan bilisterna få hållas utan att bli bötfällda för störande av allmän ordning?

Jag skulle gärna vilja ha ett svar på det.

Irriterad boende

Nej, nu får det hända något! Dessa bilar som kör runt eller står parkerade någonstans med volymen i bott så det ekar över hela stan. Kul att vara turist i Åmål och ligga på Stadshotellet, vid Marinan eller Måkeberg... De lär inte få sova mycket.

Pinsamt!

Hur kan bilisterna få hållas utan att bli bötfällda för störande av allmän ordning?

Jag skulle gärna vilja ha ett svar på det.

Irriterad boende

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.