2018-04-28 06:00

2018-04-28 06:00

13 män – ingen kvinna

Ojämlikhet: Teknik- och fritidsnämnden

Förändring

Teknik- och fritidsnämnden Säffle- Åmål består av 13 ledamöter – samtliga är män. Kvinnor finns endast på ersättareplatser. Så har det tyvärr sett ut de två mandatperioder jag varit ersättare i nämnden.

Jag hoppas på att få se en förändring i det avseendet efter höstens val. Framförallt de större partierna behöver ta ansvar så kvinnor får representation i teknik- och fritidsnämnden.

Lars Olsson

Miljöpartiet de gröna i Säffle

Teknik- och fritidsnämnden Säffle- Åmål består av 13 ledamöter – samtliga är män. Kvinnor finns endast på ersättareplatser. Så har det tyvärr sett ut de två mandatperioder jag varit ersättare i nämnden.

Jag hoppas på att få se en förändring i det avseendet efter höstens val. Framförallt de större partierna behöver ta ansvar så kvinnor får representation i teknik- och fritidsnämnden.

Lars Olsson

Miljöpartiet de gröna i Säffle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.