2018-02-10 06:00

2018-02-10 06:00

Bygg en stor gymnastikhall

Idrottshallarna: Viktigt med föreningsliv

Låsta

I Åmål har vi många olika föreningar som behöver lokaler för att bedriva verksamhet. Roligt att det finns så brett utbud för då kan alla hitta något som passar. Men då måste det finnas lokaler så tänk till NU innan Rösparksskolans gymnastiksal ska byggas. Vi är en förening som skulle behöva fler tider för att kunna starta fler grupper, men är väldigt låsta med tiderna som man fått. Fler föreningar med oss har det likadant.

Så bygg en gymnastikhall som anpassas till alla behov i kommunen och inte bara skolan, vi behöver aktiviteter till våra barn och ungdomar.

Annika Johannesson

Åmåls gymnastikförening

I Åmål har vi många olika föreningar som behöver lokaler för att bedriva verksamhet. Roligt att det finns så brett utbud för då kan alla hitta något som passar. Men då måste det finnas lokaler så tänk till NU innan Rösparksskolans gymnastiksal ska byggas. Vi är en förening som skulle behöva fler tider för att kunna starta fler grupper, men är väldigt låsta med tiderna som man fått. Fler föreningar med oss har det likadant.

Så bygg en gymnastikhall som anpassas till alla behov i kommunen och inte bara skolan, vi behöver aktiviteter till våra barn och ungdomar.

Annika Johannesson

Åmåls gymnastikförening

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.