2018-01-09 06:00

2018-01-09 06:00

Sopa rent innan gästerna kommer

Jubileumsåret: Skitigt på gator och torg

Välkomnande

2018 fyller Åmål 375 år. Skall vi visa upp denna egentligen fina stad så rent ut sagt skiten som den är nu. Hela centrala Åmål är en riktig skithög, med allt vad det innebär av krossat glas, fimphögar, matrester, kartonger, med mera.

Jag och min man bor på Torggatan sedan sex år tillbaka. Att vi bestämde oss för att flytta hit var tack vare att staden var välkomnande och att det var rent på gator och torg.

Så är det långt ifrån nu. Så sopa rent innan gästerna kommer. Då kan vi vara stolta över den vackra stad som Åmål egentligen är.

Jill Johansson

2018 fyller Åmål 375 år. Skall vi visa upp denna egentligen fina stad så rent ut sagt skiten som den är nu. Hela centrala Åmål är en riktig skithög, med allt vad det innebär av krossat glas, fimphögar, matrester, kartonger, med mera.

Jag och min man bor på Torggatan sedan sex år tillbaka. Att vi bestämde oss för att flytta hit var tack vare att staden var välkomnande och att det var rent på gator och torg.

Så är det långt ifrån nu. Så sopa rent innan gästerna kommer. Då kan vi vara stolta över den vackra stad som Åmål egentligen är.

Jill Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.