2017-10-05 06:00

2017-10-05 06:00

El till alla unga på stan

: Använd rättvisemärkt el

Läste om problemet med elskåpen.

Nog är det bedrövligt att telefon-ägande ungdomar ska behöva bryta sig in kommunens elskåp för att kunna ladda sina ägodelar medan rika elbilsägare bjuds på att tanka sina fordon alldeles gratis på de kommunala laddstolparna som står vid den gamla bron över Åmålsån. Tala om att sila mygg och svälja kameler.

Sätt genast upp jordade uttag så att även pillefon-ägarna kan tanka gratis. Och ladda sen med det som kallas rättvisemärkt el.

Björn Arén

Läste om problemet med elskåpen.

Nog är det bedrövligt att telefon-ägande ungdomar ska behöva bryta sig in kommunens elskåp för att kunna ladda sina ägodelar medan rika elbilsägare bjuds på att tanka sina fordon alldeles gratis på de kommunala laddstolparna som står vid den gamla bron över Åmålsån. Tala om att sila mygg och svälja kameler.

Sätt genast upp jordade uttag så att även pillefon-ägarna kan tanka gratis. Och ladda sen med det som kallas rättvisemärkt el.

Björn Arén

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.