2017-09-12 06:00

2017-09-12 06:00

Livsfarligt att gå på trottoarer

Cyklister: Hur länge ska vi behöva tolerera detta i Åmål?

Information

Fredag 1/9 vid 16-tiden utanför Synoptik kom en tjej på en gul cykel och passerade mig i hög fart. Jag hörde inte henne komma och hade jag tagit ett steg till vänster, hade hon kört på mig. Jag är 75 år, har gjort tre höftoperationer och tycker verkligen att jag ska kunna gå säkert.

Hur länge ska vi behöva tolerera detta? Vad gör polisen och våra politiker? Jag anser att man borde ha en drive, där skolor och allmänheten får information om vad som gäller.

Lena Löfgren

Fredag 1/9 vid 16-tiden utanför Synoptik kom en tjej på en gul cykel och passerade mig i hög fart. Jag hörde inte henne komma och hade jag tagit ett steg till vänster, hade hon kört på mig. Jag är 75 år, har gjort tre höftoperationer och tycker verkligen att jag ska kunna gå säkert.

Hur länge ska vi behöva tolerera detta? Vad gör polisen och våra politiker? Jag anser att man borde ha en drive, där skolor och allmänheten får information om vad som gäller.

Lena Löfgren

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.