2017-07-27 06:00

2017-07-27 06:00

Sean Banan en förebild för barnen

Drömmar: Det ha sa var fantastiskt bra

Sean Banan – vilken show, men framförallt vilken förebild han var för barnen med sitt prat mellan låtarna!

Nog hade jag förväntat mig en rolig och bra upplevelse med mina barnbarn i lördags på Hamnkalaset men att höra vad Sean Banan sa till barnen var fantastiskt bra. Han pratade om sitt liv och sin karriär och om mobbning som han upplevt och inte vill att någon ska behöva uppleva...

Så sa han att det är okej att vara annorlunda, att alla inte måste vara lika eller tycka lika. Men att alla i Sverige och Åmål inte gillar detta med att vara annorlunda eller se annorlunda ut. Så sa han till barnen (och oss andra som var där) att det är viktigt att vi följer våra drömmar och att vi får vara den vi är.

Ja, Sean Banan levererade ett mellansnack som verkligen var utomordentligt bra och värdefullt i tider som dessa. Att vi ska vara oss själva att vi får vara det och att vi får tycka vad vi vill.

Så alla måste inte vara lika och man ska man följa sina drömmar.

Jag önskar att fler vuxna varit på plats och lyssnat.

Lisbeth Vestlund (L)

Sean Banan – vilken show, men framförallt vilken förebild han var för barnen med sitt prat mellan låtarna!

Nog hade jag förväntat mig en rolig och bra upplevelse med mina barnbarn i lördags på Hamnkalaset men att höra vad Sean Banan sa till barnen var fantastiskt bra. Han pratade om sitt liv och sin karriär och om mobbning som han upplevt och inte vill att någon ska behöva uppleva...

Så sa han att det är okej att vara annorlunda, att alla inte måste vara lika eller tycka lika. Men att alla i Sverige och Åmål inte gillar detta med att vara annorlunda eller se annorlunda ut. Så sa han till barnen (och oss andra som var där) att det är viktigt att vi följer våra drömmar och att vi får vara den vi är.

Ja, Sean Banan levererade ett mellansnack som verkligen var utomordentligt bra och värdefullt i tider som dessa. Att vi ska vara oss själva att vi får vara det och att vi får tycka vad vi vill.

Så alla måste inte vara lika och man ska man följa sina drömmar.

Jag önskar att fler vuxna varit på plats och lyssnat.

Lisbeth Vestlund (L)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.