2016-09-22 09:00

2016-09-22 09:27

Föreningen har tidigare fått anonymt brev

Ånimskog: Grane vill gärna ha kontakt

Svar på insändaren ”Vad händer på Lilla Bräcke?” i PD 20 september. Signaturen ”Ånimskogsbor, sommargäster och campare” är en rätt stor grupp människor, och det märkliga är att inte någon i denna grupp har tagit kontakt med oss i styrelsen och framfört de här åsikterna, istället för att gå vägen via en insändare i PD, eller, som tidigare har skett, genom att skicka ett anonymt brev med i princip samma innehåll som insändaren.

Vi hoppas verkligen, att den eller de som har fått dessa tre missnöjda kategoriers förtroende att skriva den här insändaren, omgående tar kontakt med oss.

Även om vi inte är så ungdomliga i styrelsen så har vi både syn och hörsel i behåll och diskuterar gärna i en positiv anda allt det som tas upp i insändaren.

Styrelsen för Grane IK

genom Ingvar Bäckström

Svar på insändaren ”Vad händer på Lilla Bräcke?” i PD 20 september. Signaturen ”Ånimskogsbor, sommargäster och campare” är en rätt stor grupp människor, och det märkliga är att inte någon i denna grupp har tagit kontakt med oss i styrelsen och framfört de här åsikterna, istället för att gå vägen via en insändare i PD, eller, som tidigare har skett, genom att skicka ett anonymt brev med i princip samma innehåll som insändaren.

Vi hoppas verkligen, att den eller de som har fått dessa tre missnöjda kategoriers förtroende att skriva den här insändaren, omgående tar kontakt med oss.

Även om vi inte är så ungdomliga i styrelsen så har vi både syn och hörsel i behåll och diskuterar gärna i en positiv anda allt det som tas upp i insändaren.

Styrelsen för Grane IK

genom Ingvar Bäckström

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.