2016-08-10 06:00

2016-08-10 09:20

Jag vill ha ett bilfritt centrum

SKOLSTART

Vi är många som kommer att ha barn cyklandes till Södra skolan från norra Åmål. Vore det inte bra då med ett bilfritt centrum, så att barnen kan cykla riskfritt utan farliga bilister eller motorcyklister. Speciellt efter olyckan häromdagen.

Vi anpassar oss efter förändringar inom skolan så detta är väl det minsta ni kan göra.

Orolig mamma

Vi är många som kommer att ha barn cyklandes till Södra skolan från norra Åmål. Vore det inte bra då med ett bilfritt centrum, så att barnen kan cykla riskfritt utan farliga bilister eller motorcyklister. Speciellt efter olyckan häromdagen.

Vi anpassar oss efter förändringar inom skolan så detta är väl det minsta ni kan göra.

Orolig mamma

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.