2016-07-02 11:59

2016-07-02 11:59

Lång väntetid på vårdcentral

Åmål: Insändarskribent har reagerat på "vårdkaos"

Och så har vi vården, det är rena katastrofen. Två dagar för att komma fram på telefon och över en timmes väntetid på vårdkliniken.

Jag undrar hur detta skall lösas. Först nästan alla från Närhälsan och alla invandrare som skall ha vård. Fullt väntrum. En läkare som är så stressad att han inte har tid att läsa andra läkares bedömning av skador. Egentligen så skulle pengarna, alltså 100 kronor, betalats tillbaka för lång väntetid och dålig hjälp. Och i stort sett för att ingen är intresserad av att lyssna utan bara in i ena örat och ut i det andra!

Sedan så undrar jag varför de som har slutat sin utbildning som undersköterskor inte fått tillsvidareanställning, för nu behövs de verkligen! Stackars personal som nu arbetar i detta kaos.

De går väl på örsnibbarna snart. Oj, oj, oj.

Nu är det en bok också som kostar 600 000 kronor att skriva. För Guds skull, vart är vi på väg. Det ena blir värre än det andra och allt kostar. Vem betalar?

Lena H

 

Jag undrar hur detta skall lösas. Först nästan alla från Närhälsan och alla invandrare som skall ha vård. Fullt väntrum. En läkare som är så stressad att han inte har tid att läsa andra läkares bedömning av skador. Egentligen så skulle pengarna, alltså 100 kronor, betalats tillbaka för lång väntetid och dålig hjälp. Och i stort sett för att ingen är intresserad av att lyssna utan bara in i ena örat och ut i det andra!

Sedan så undrar jag varför de som har slutat sin utbildning som undersköterskor inte fått tillsvidareanställning, för nu behövs de verkligen! Stackars personal som nu arbetar i detta kaos.

De går väl på örsnibbarna snart. Oj, oj, oj.

Nu är det en bok också som kostar 600 000 kronor att skriva. För Guds skull, vart är vi på väg. Det ena blir värre än det andra och allt kostar. Vem betalar?

Lena H

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.