2016-06-21 08:02

2016-06-21 08:03

Kritiken känns orättvis

ÅMÅL: Vi Åmålsbor borde stötta djurparkenMarie-Louise Jonsson

Djurparken. Då jag torsdagen 16 juni läste om anmärkningarna mot Åmåls djurpark och Rickard Karlsson kände jag att det var orättvist.

Kanske är allt inte perfekt i djurparken, men jag har sista tiden tillbringat många dagar och timmar där med mina barnbarn. Jag har då upplevt att Rickard ömsint och noga skött om ”sina” djur.

Han och djuren är verkligen en stor tillgång för Åmål och för de många barn som så nära får umgås med alla djur. Rickard är också snäll och bestämd mot alla ungar som finns i hans närhet. I stället för att klaga borde vi Åmålsbor stötta djurparken så att den kan finnas kvar.

Kanske är allt inte perfekt i djurparken, men jag har sista tiden tillbringat många dagar och timmar där med mina barnbarn. Jag har då upplevt att Rickard ömsint och noga skött om ”sina” djur.

Han och djuren är verkligen en stor tillgång för Åmål och för de många barn som så nära får umgås med alla djur. Rickard är också snäll och bestämd mot alla ungar som finns i hans närhet. I stället för att klaga borde vi Åmålsbor stötta djurparken så att den kan finnas kvar.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.