2016-06-20 08:37

2016-06-20 08:37

Ungdomar skrämmer bort campare

ÅMÅL: Sladdar på grusplanen

Måkeberg. Då var det dags igen. Ungdomar i a-traktor och en och annan halvrisig personbil som sladdar runt på grusplanen vid hamnen – endast ett 20-tal meter från betalande husbilscampare och båtar för en herrans massa pengar.

Föräldrarna till dessa motorburna ungdomar verkar ju inte ha tillräckligt med vett för att uppfostra sina avkommor och lära dem vad som är rätt och fel. Inte heller polisen verkar bry sig. Så då står väl allt vårt hopp till kommunen.

Kanske en bom eller något liknande försett med kodlås skulle kunna fungera. Denna klick med riktigt korkade ungdomar kommer snart att ha skrämt bort varenda campinggäst på Måkebergsplanen. Gör något!

Thomas

Föräldrarna till dessa motorburna ungdomar verkar ju inte ha tillräckligt med vett för att uppfostra sina avkommor och lära dem vad som är rätt och fel. Inte heller polisen verkar bry sig. Så då står väl allt vårt hopp till kommunen.

Kanske en bom eller något liknande försett med kodlås skulle kunna fungera. Denna klick med riktigt korkade ungdomar kommer snart att ha skrämt bort varenda campinggäst på Måkebergsplanen. Gör något!

Thomas

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.