2016-04-27 06:00

2016-04-27 06:00

Bilister kör som galningar förbi familjecentralen

TRAFIK: Total livsfara

Vi föräldrar med småbarn, som måste och gärna vill besöka den jättefina familjecentralen och dess underbaraste personal i Åmål, ska inte behöva vara rädda och superstressade för att barnen ska bli påkörda av bilister, som typ som galningar kör förbi familjecentralen inne i Åmål.

Hur många gånger vi som föräldrar verkligen förklarar och tjatar på barnen att inte gå för nära vägen eller ut på den vid besöken till familjecentralen, så händer det i alla fall. Är det någonstans i Åmål kan innebära total livsfara så är det på vägen vid Åmåls kommuns familjecentral.

Helt otroligt att Åmåls kommun kan acceptera en sådan mängd bilar och trafikhastighet förbi en mötesplats som ni skapat för spädbarn och småbarn och deras föräldrar! Åtgärd före eller efter en eventuell dödsolycka?

Gärna familjecentral på tryggare plats

Hur många gånger vi som föräldrar verkligen förklarar och tjatar på barnen att inte gå för nära vägen eller ut på den vid besöken till familjecentralen, så händer det i alla fall. Är det någonstans i Åmål kan innebära total livsfara så är det på vägen vid Åmåls kommuns familjecentral.

Helt otroligt att Åmåls kommun kan acceptera en sådan mängd bilar och trafikhastighet förbi en mötesplats som ni skapat för spädbarn och småbarn och deras föräldrar! Åtgärd före eller efter en eventuell dödsolycka?

Gärna familjecentral på tryggare plats

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.